____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Militærlastvogne blev søndag eftermiddag påkørt på Holbækmotorvejen.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Tre militærkøretøjer kom kørende i konvoj ad Holbækmotorvejen i østgående retning, da de en efter en begyndte at trække ud i yderste vejbane for at undgå at brage ind i en kø af biler. De holdt stille for at komme af afkørsel to ved Vallensbæk og - sandsynligvis - til fodboldkamp i Brøndby.

En 39-årig mand i en rød Skoda havde imidlertid hverken set køen eller de to lastvogne i ydersporet. Han troede, at han kunne nå at overhale den bagerste af de tre militærkøretøjer, der stadig lå i det inderste spor.

- Bilisten bemærker den sidste lastbil, som ikke er trukket ud endnu, og den vil han overhale. Så han trækker ud og kører udenom, men ser de to andre og vil trække ind igen. Han skal nemlig også til fodbold og derfor af afkørslen, fortæller Torben Wittendorf, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi. Da gik det pludselig op for bilisten, hvorfor militærvognene var så forhippede på at trække ud. Indersporet stod stille. Og bilisten kunne ikke nå at bremse. Han blæste ind mellem de to vejbaner - og kilede altså den lille røde Skoda ind mellem de holdende biler og den bagerste militærlastvogn.

Ingen personer kom til skade ved ulykken, men motorvejen var lukket en stor del af eftermiddagen. Og den røde Skoda ser ifølge vagtchefen ud som om 'den er brugt op'.

Militærvognene skulle ifølge militærets egne regler tilses af en af militærets bilinspektører, før de kunne fragtes fra ulykkesstedet.

Så da lastvognene endelig blev flyttet ud i nødsporet, og vejen blev åbnet igen, kunne forbikørende se geværer, dysekanon og tung oppakning, der skulle slæbes fra de beskadigede vogne og over i nye, der ventede på at fragte soldaterne videre. De så ud til at tage det med et smil.