39-årige Lasse Burholt fra Frederikshavn har de seneste dage oplevet et sandt stormvejr på sociale medier, telefon og mail. Folk har, ifølge nordjyden selv, sendt stærkt ubehagelige kommentarer til ham, efter bilinspektørens rapport om Sindal-ulykken kom frem onsdag middag.

Tre børn omkom ved ulykken den 16.juli, hvor en familiebil svingede til venstre ind foran Lasse Burholts bil i et kryds i Lendum.

I rapporten blev det slået fast, at Lasse Burholt har kørt 'med en væsentlig højere hastighed en det tilladelige' som politiet udtrykker det.

BT har både afdækket rapporten og bragt et interview med de dræbte børns far, Brian O'Shea, der raser mod Lasse Burholts rolle i ulykken.

Nu tager Lasse Burholt til genmæle og udtrykker sin medfølelse med familien på Facebook. Han afslører også, at han aldrig har lagt skjul på, at kørte for hurtigt på strækningen Lendumvej/Bredmosevej, da han torpederede bagenden af familiens bil.

- Nu vil jeg slå fast, at jeg skam har kommunikeret ganske meget på Facebook omkring ulykken - det er blot sket i "privat beskeder" – gennem den kommunikation har der ikke har været lagt skjul på at hastigheden var over det tilladte. Der har heller ikke hersket nogen tvivl om at jeg føler med forældrene til de dræbte børn, skriver Lasse Burholt på Facebook.

Lasse Burholt har pænt svaret 'ingen kommentarer' til de fleste af BT's henvendelser til ham, men han har aldrig lagt skjult på sin hastighed overfor politiet.

- Der har ikke på noget tidspunkt været tvivl om, at jeg kørte mere end 80 km/t - der blev afgivet forklaring til politiet under min indlæggelse - vidner på ulykkesstedet har også bekræftet, at jeg til dem fortalte, at jeg kørte for stærkt, men jeg vidste ikke hvad hastigheden var på det tidspunkt - men mit gæt i min forklaring på sygehuset er meget tæt på den fart, som bil-inspektøren har regnet frem til via avanceret software, skriver den 39-årige nordjyde.

Tidligere har Lasse Burholt også brugt Facebook til at sende tanker til familiens spædbarn, Torben, der ligesom moderen, Maria, overlevede trafikulykken.

I Lasse Burholts nye offentlige udtalelse på det sociale medie, lægger han igen stor vægt på, at han føler dybt med familien O'Shea, som mistede tre små børn ved den tragiske ulykke.

- Jeg kan på ingen måde bilde hverken mig selv eller andre ind, at jeg kan sætte mig ind i hvor forfærdeligt det er at miste tre børn med et slag. Heller ikke selvom jeg har tre jævnaldrende børn... der går ikke en time på dagen uden jeg tænker på ulykken: jeg kan kun gisne om hvor forfærdeligt de forældre og den øvrige familie har det. Jeg er dybt ulykkelig på Maria og Brians vegne og håber så inderligt at de og deres lille dreng må komme bedst muligt igennem sorgen og livet må bringe dem alt det bedste, skriver Lasse Burholt og fortsætter:

- Gennem den seneste måneds tid kunne jeg godt have skrevet stolpe op og stolpe ned om hvor super træls det er at være indblandet i så tragisk en ulykke. Uanset hvad - så kan ingen gøre noget om... Det er hjerteskærende at læse farens beretning i BT - og jeg har fuld forståelse for al den vrede han må kæmpe med hver eneste time. Hver eneste dag. Aner ikke hvordan jeg selv vil reagere hvis jeg stod i hans del af scenariet...., skriver Lasse Burholt.

Efter Brian O'Shea har fortalt i BT, hvordan hans kone, Maria, oplevede ulykken den 16. juli, har Lasse Burholt nu også givet sin version af ulykken.

- Rundt i svinget inden ”Bredmosevej” ser jeg bilen - notere mig at den holder stille og venter på at dreje til venstre - men lige pludselig drejer den - jeg når at tænke rigtig mange ting - men har ingen mulighed for at reagere... Da jeg kort tid efter kravler ud af min bil, går det op for mig at der var børn i bilen. Puha - det var grimt. Men det gik også op for mig at moren og den lille baby var i live, skriver Lasse Burholt på Facebook.