Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming.
Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming. Foto: Privatfoto/Anett Bruhn

20-årige Simon Skovmand, der blev dræbt af knivstik lillejuleaften, bliver stedt til hvile på sin nærtstående fødselsdag.

11 dage efter drabet, er det er fortsat et mysterium, hvorfor den 20-årige Simon Skovmand natten til den 23. december blev stukket ihjel med en urtekniv i en trappeopgang ved faderens hjem i Bramming.

På flere mindesider på internettet mindes familie og venner den afholdte pokerspiller, men begravelsen har familien efter sigende valgt at udskyde til den 9. januar. Det er dagen, hvor Simon Skovmand ville have fyldt 21 år, oplyser et familiemedlem på en mindeside for den 20-årige mand.

- Der er lang tid til, men dagen er Simons fødselsdag, hvilket vi alle synes er en god dag at mindes ham på, skriver familiemedlemmet.

Simon Skovmands 46-årige far har siden den 24. december været varetægtsfængslet og sigtet for drabet, men politiet vil endnu ikke oplyse yderligere i sagen.

- Den sigtede nægter og har ikke bidraget til efterforskningen. Vi er stadig i gang med at afhøre omgangskredsen til familien, og så længe disse afhøringer stadig foregår, kan jeg ikke udtale mig i detaljer, siger efterforskningsleder Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Efterforskningslederen har tidligere oplyst til bt.dk, at man håber at finde et motiv, når der er tegnet et billede af familieforholdene.

- Indtil videre ved vi, at der er tale om en helt almindelig familie som så mange andre familier på godt og ondt, oplyser Bent Thuesen.

Simon Skovmand var opvokset i Bramming nær Esbjerg, men har efterfølgende arbejdet på Malta og boet i København. Den 46-årige far er skilt fra Simon Skovmands mor.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.