De fleste af de overfaldt, tunnelmanden er sigtet for, er foregået i og omkring denne tunnel i Tingbjerg.
De fleste af de overfaldt, tunnelmanden er sigtet for, er foregået i og omkring denne tunnel i Tingbjerg. Foto: Malte Kristiansen
Den 40-årige 'tunnelmand', der er sigtet for foreløbig ni sex-overfald på tilfældige kvinder nær Tingbjerg nord for København, skal for en dommer i dag.

Retten på Frederiksberg skal tage stilling til, om den 40-årige mand fortsat skal sidde varetægtsfængslet mens politiet fortsætter efterforskningen om serie-forbrydelserne.

 Og da politiet allerede har kunnet præsentere tre dna-beviser, der med den højst mulige sandsynlighed - 1: 1.000.000 - knytter hans biologiske spor til gerningsstederne for fuldbyrdet voldtægt, forsøg på voldtægt og sextvang, vil det være meget overraskende, hvis han i dag bliver løsladt.

Derimod er det uvist, om politiet i dag vil fremkomme med nye sigtelserne mod den 40-årig mand, der er af nordafrikansk afstamning. Siden politiets drabsafdeling i Københavns Politi, der også behandler alvorlige sexsager, offentliggjorde sagen, har mindst 11 kvinder henvendt sig til politiet med hændelser, som de mener kan have forbindelse med tunnelmanden.

 De fleste af dem kendte politiet dog godt i forvejen, og derfor er det ikke umiddelbart sikkert, at der vil komme nye sigtelser, når retten skal behandle fristforlængelsen over middag mandag.

Den 40-årige mand, der er gift og far til to, nægter sig skyldig. Han kunne i det seneste retsmøde ikke give nogen forklaring på, hvordan de belastende dna-spor kunne være havnet på gerningsstederne. I stedet nøjedes han med at understrege, at han havde et godt forhold til sin kone og sine børn.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.