En 39-årig mand er sigtet for at have truet plastikkirurg Jørn Ege med at skære halsen over på ham.
En 39-årig mand er sigtet for at have truet plastikkirurg Jørn Ege med at skære halsen over på ham. Foto: Simon Bohr

Endnu en mand er anholdt og sigtet for at true penis-lægen Jørn Ege med at skære halsen over på ham

En 39-årig mand blev fredag fremstillet i grundlovsforhør i Byretten i København, sigtet for at true Jørn Ege til at betale 200.000 kroner til sigtede. 

Episoden kommer i kølvandet på sagen om de Cobra-malerier, som Ege havde bestilt to tyve til at stjæle. Det fik Jørn Ege allerede en dom for i 2010, men det interne efterspil var langt fra færdigt. Sigtede mente angiveligt, at Ege skyldte fortsat skyldte ham 200.000 for 'handlen' i sin tid.

Torsdag anholdte politiet så den 39-årige mand og sigtede ham for at have truet Jørn Ege med at skyde ham og skære halsen over. Det skete, da den 39-årige 29. december sidste år opsøgte Jørn Ege i hans klinik i indre København. Det nægtede den sigtede dog i retten fredag. Han havde peget mod tindingen for at signalere, at Jørn Ege 'var tosset', forklarede han i retten.

Tilbage i 2010 modtog Jørn Ege to års fængsel for at have bestilt to tyve til at bryde ind hos enken til Cobra-maler Carl Henning Petersen og stjæle en række malerier. De to indbrudstyve fik dengang hver 60 dages fængsel.

Et af malerierne blev aldrig fundet, og et erstatningskrav på 200.000 kroner ventede forude. Derfor opsøgte den 39-årige angiveligt Jørn Ege ved sin klinik, hvor han afkrævede ham penge og truede ham på livet.

I sidste uge blev en 53-årig mand, der var med til at opsøge Ege, også anholdt og ligeledes sigtet for at have truet Jørn Ege på livet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.