Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk
Det huer ikke 25-årig BN fra Haderslev, der tidligere er dømt for voldtægt af børn, at blive udspurgt til de nye anklager mod ham, hvor han er tiltalt for yderligere 22 sexkrænkelser af 10 piger

Ved retten i Sønderborg bliver anklager Dorthe Sørensen ved med at konfrontere den unge sexforbryder med en særdeles belastende chatkorrespondance mellem ham og den 15-årige pige M fra maj og juni 2011. 

Her tilbyder BN flere gange pigen penge for at komme over til ham og give ham seksuelle ydelser. Men selvom han skriver, at han tilbyder hende både 500 og 1000 kroner, så er han tilsyneladende fortørnet over, at blive anklaget for at give så store beløb. 

- Prøv at høre her, det er lige meget, hvor mange gange du spørger. Jeg har kun givet hende 2-300 kroner en enkelt gang. Og det var fordi, jeg væddede med hende om, at hun skulle få taget billeder i undertøj, siger han, og indrømmer også at have taget nøgenbilleder af den 15-årige. 

- Altså, jeg kan godt lide pigers bryster, det er der vel ikke noget galt i, vrisser han af anklageren. 

Han afviser dog pigens forklaringer om, at de 'håndjobs', han fik af hende, foregik under tvang. Han forklarer, at han mødte den 15-årige pige over netstedet faceup.dk, hvor han havde oprettet en falsk profil under navnet Signe.

- Signe og hende havde skrevet sammen. Signe det var mig. Et par dage efter stod hun lige pludselig uden foran min dør og spurgte, om Signe var hjemme. Og så udleverede Signe mit telefonnummer til hende, forklarer han og omtaler altså sig selv i tredje person.

Pigen kom efterfølgende hos den ti år ældre mand 20-25 gange, hvor han blandt tog nøgenbilleder af hende. Ifølge chatkorrespondancen sagde BN, at pigen ikke måtte fortælle om deres forhold til nogen, hvilket anklageren naturligvis borede i.

- Det har jeg aldrig bedt hende om, det sagde jeg jo også til dig for to sekunder siden, lød det vrede svar. 

Den 15-årige pige skal nu fortælle sin version af sagen. 

BT følger sagen.  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.