Den 41-årige CJ fra Odense står i dag - mere end 16 måneder efter han blev anholdt 1. juli sidste år - tiltalt ved Retten i Odense for at stå bag bl.a. to meget grove seksualforbrydelser mod to piger på henholdsvis 11 og 10 år på Syd- og Østfyn i efteråret 2012.
Den 41-årige CJ fra Odense står i dag - mere end 16 måneder efter han blev anholdt 1. juli sidste år - tiltalt ved Retten i Odense for at stå bag bl.a. to meget grove seksualforbrydelser mod to piger på henholdsvis 11 og 10 år på Syd- og Østfyn i efteråret 2012. Foto: Tegning: Anne Gyrite Schütt

I en dagbog nedfældede den 41-årige odenseaner CJ, der blandt andet er tiltalt for to grove voldtægter af mindreårige piger, uhyggelige detaljer om de grove seksualforbrydelser, han er tiltalt for. Det kom frem i Retten i Odense mandag, hvor anklager Lenette Skak læste højt af den tiltaltes dagbog.

CJ beskrevi dagbogen, hvordan han forsøgte at 'tage en voksen kvinde', men måtte opgive, fordi kvinden kradsede, bed, slog og råbte op.

Det minder ifølge anklagemyndigheden uhyggeligt meget om et voldtægtsforsøg på en voksen kvinde i Odense, som CJ også er tiltalt for at stå bag. Den tiltalte nægter sig skyldig i voldtægtsforsøget og siger, at det han har skrevet i sin dagbog slet ikke har noget med et voldtægtsforsøg at gøre.

Læs også:

sexkrænker rød bil

- Jeg hentyder til en, jeg har været sammen med, som var meget højlydt seksuelt, forklarede CJ i Retten i Odense.

I dagbogen var der også flere passager, som beskrev den tiltaltes tanker om de helt unge piger.

FØLG LIVEBLOGGEN HER

- Jeg er nødt til at have en pige. Jeg er nødt til at prøve med en lille pige, som ikke er farlig, så jeg ved, hvordan det foregår. Jeg skal have et forsøg på en nem lille - ellers er jeg strandet her for evigt. Jeg prøver igen på en lille i morgen, læste anklageren højt fra dagbogen.

Læs også:

Retten i Odense tegning af den anklagede

Den 41-årige er udover de to grove voldtægter af mindreårige og forsøg på voldtægt af en voksen kvinde også tiltalt for at have forsøgt at bortføre en mindreårig pige. Det afgørende bevis for den tiltale er dagbogen, hvor CJ flere gange har beskrevet, hvordan han har været ude og lede efter piger, han kunne bortføre.

- Pis, så var jeg ude i formiddag og havde modet, men ikke en oplagt chance. I aften var jeg så ude og havde en oplagt chance og ikke modet, skrev den 41-årige i sin dagbog, hvor han også beskrev om sine planer om at holde en pige som sexslave i en lejet garage.

- De bliver åbenbart sværere og sværere at få fat i, så næste gang afleverer jeg hende ikke igen. Så laver jeg en Fritzl-kælder, hun må bo i, skrev CJ i dagbogen.

Læs også:

Retten i Odense tegning af den anklagede

Under anklagerens fremlæggelse af passagerne fra dagbogen, protesterede den tiltalte flere gange højlydt.

- Jeg ved godt, at det er nogle langt ude ting, jeg har skrevet. Det er meget ubehageligt at blive stillet til regnskab for det, når jeg havde en psykose dengang, sagde han vredt henvendt til anklageren, men dommeren valgte at overhøre hans protester.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.