Den 41-årige CJ fra Odense står i dag - mere end 16 måneder efter han blev anholdt 1. juli sidste år - tiltalt ved Retten i Odense for at stå bag bl.a. to meget grove seksualforbrydelser mod to piger på henholdsvis 11 og 10 år på Syd- og Østfyn i efteråret 2012.

De to yderst grove og kyniske sexovergreb skete med tre ugers mellemrum i først Øster Skerninge vest for Svendborg og anden gang ved Refsvindinge mellem Ørbæk og Nyborg.

Første gang den pædofile sexkrænker slog til, var i den ellers så fredelige landsby-idyl Øster Skerninge 26. oktober 2012.

Her blev en 11-årig pige antastet og derefter løbet op af gerningsmanden på en mark og med vold tvunget ind i hans bordeauxrøde Opel Kadett personbil.

Pigen blev frihedsberøvet og udsat for sexovergreb på bagsædet af bilen og blev en time senere sat af halvanden kilometer fra, hvor hun blev kidnappet. Gerningsmanden filmede, mens han forgreb sig på pigen.

Den tiltalte er udover de grove sexovergreb også tiltalt for forsøg på voldtægt mod en voksen kvinde, forsøg på at fange og indespærre en mindreårig pige med henblik på at holde hende som sexslave, besiddelse af enorme mængder børneporno samt besiddelse af sprængstoffer, våben, ammunition og euforiserende stoffer.

Han erkender delvis sexovergrebene, oplyser hans forsvarer Linda Saugmann Christensen.

Der er afsat syv retsdage til sagen, der er så omfattende, at anklageskriftet alene fylder ni A4-sider.

Se video: Her slog frygtet sexforbryder til for anden gang

 

Se video: Sexkrænker afsløret efter mindre brand i hans lejlighed