Politiet arbejder benhårdt hele weekenden for at finde nye spor i sagen om sexforbryderen, der indtil videre har slået til to gange på Fyn. Blandt andet ved at kigge forskellige overvågningsbånd igennem
Politiet arbejder benhårdt hele weekenden for at finde nye spor i sagen om sexforbryderen, der indtil videre har slået til to gange på Fyn. Blandt andet ved at kigge forskellige overvågningsbånd igennem Foto: Sonny Munk Carlsen

Kalenderen viser weekend, men efterforskerne i den uhyggelige sag om sexovergreb på to små fynske skolepiger holder ikke fri.

Hele mandskabet er fortsat i gang, og Fyns Politi har nu fået over 200 henvendelser fra borgere, der har tippet om dels mulige gerningsmænd, dels oplysninger om en rød bil, som kan have forbindelse til sagen.

- Vi kører hårdt på, og det gør vi fortsat både i dag og i morgen. Vi har mange folk inde, og nogen bruger tid på at kigge videoovervågning igennem, og nogen koncentrerer sig om at besøge folk, som vi er interesseret i at snakke med. Der bliver arbejdet med det, og nogle af dem, vi afhører, er selvfølgelig mere interessante end andre, siger efterforskningsleder i sagen, vicepolitiinspektør Henrik Justesen til bt.dk.

Læs også: Her er politiet nye signalement af den fynske sexforbryder
Læs også: Sexgalning slår højst sandsynligt til igen


Fyns Politi venter fortsat på resultatet af retsgenetikernes arbejde med at dyrke en dna-profil på de tekniske spor, som er sikret i forbindelse med sexovergrebene.

Første gang sexgalningen slog til, var for godt tre uger siden i Øster Skerninge på Sydfyn, hvor offeret, en 11-årig pige, blev tvunget ind i mandens rødlige personbil og efterfølgende mishandlet seksuelt et sted i nærheden.

Anden gang den formodede samme pædofile mand slog til, var onsdag i denne uge, da han kort efter klokken 15 rev en 10-årig pige af hendes cykel, da hun på vej hjem fra SFO'en var blot et par hundrede meter fra familiens ejendom i Refsvindinge ved Ørbæk på Østfyn.

Hun blev derefter udsat for samme type uhyggelige sexovergreb, som den 11-årige pige fra Øster Skerninge blev det.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser, og så længe vi har spor at gå efter, er jeg optimist. Men vi er endnu ikke der, hvor vi kan sige: Så - nu har vi ham. Men ja, jeg er fortsat optimistisk, siger Henrik Justesen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.