Her er politiets teknikere i gang med arbejdet, efter at en 10-årig pige fra Refsvindinge blev bortført og seksuelt misbrugt på vej hjem fra sin Skolefritidsordning.
Her er politiets teknikere i gang med arbejdet, efter at en 10-årig pige fra Refsvindinge blev bortført og seksuelt misbrugt på vej hjem fra sin Skolefritidsordning. Foto: Sonny Munk Carlsen

Fyns Politi forsøger at opklare seksuelle overgreb på to piger på henholdsvis 10 og 11 år og har fået svar på 138 af de 170 DNA-prøver, som er blevet afgivet i sagen.

Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

- Vi har endnu ikke fået noget match. Vi fortsætter ufortrødent med at finde gerningsmanden, udtaler Henrik Justesen.

Sexkrænker Fyn

Den 10-årige pige var 14. november på vej hjem fra sin skolefritidsordning, da en ældre bil i en mørk, rød nuance kørte op på siden af hende, hvorefter en mand i bilen steg ud, tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet. Senere forgreb han sig seksuelt på den 10-årige pige, der efter overgrebet blev sat af på en hovedvej mellem Refsvindinge og Ørbæk på Fyn.

Tre uger forinden, 26. oktober, blev den 11-årige pige efter at have steget af en skolebus kontaktet af en mand i Øster Skerninge, som kørte i en ældre, bordeauxrød personbil. Pigen forsøgte at stikke af, men manden indhentede hende og satte hende ind i sin bil, hvorefter han forgreb sig på hende. Ligesom i sagen om den 10-årige pige blev pigen sat af efter overgrebet.

Gerningsmanden bag de to overgreb beskrives af Fyns Politi som en voksen, dansktalende mand, der er almindelig af højde og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en mørk strikhue, mørk bluse, mørkeblå cowboybukser og sorte kondisko, mørkeblå cowboybukser og sorte kondisko.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.