Den 48-årige mand, der i disse uger står tiltalt i en omfattende sag om seksuel udnyttelse af to piger i alderen 12-17, var tæt på at tage sit eget liv.

Et monster? Ja, måske.

Men bag det arrogante, brovtende ydre, han igen og igen stiller til skue under retssagen i Lyngby, og den uendelige trang til at dominere og ydmyge sine sex-partnere, gemmer der sig angiveligt en anden slags mand.

En bange, depressiv, selvmordstruet mand, der angiveligt gemmer på en uhyggelig hemmelighed.

- Han blev misbrugt, da han var en lille dreng på fem-seks år. Det fortalte han mig på et tidspunkt, da han var rigtig langt nede. Jeg har også hørt det fra en af hans søstre, fortæller en eks-kæreste til B.T.- Mens han var sammen med mig, forsøgte han at begå selvmord to gange. Den ene gang fandt jeg ham i sidste øjeblik. Han havde fyldt sig med al den medicin, vi havde i huset og lå i koma i tre dage. Dengang troede lægerne faktisk ikke på, at han ville overleve. Nu kan jeg godt gribe mig selv i at ønske, at jeg havde ladet ham ligge.

- Han har været indlagt på psykiatriske hospitaler mindst fire gange. Han har det forfærdeligt med sig selv. Han har brug for evig bekræftelse og beundring. Hvis han ikke får det, bryder han sammen, siger hun.

- I forbindelse med hans selvmordsforsøg har jeg som hans kæreste fået indsigt i hans journal. Han er depressiv og har skizofrene træk. Det er derfor han kan være en arrogant hersker i det ene øjeblik og en ynkelig, grædende dreng med et ekstremt behov for omsorg i det næste, siger hun.

Kvinden ønsker at være totalt anonym. Både af frygt for sin tidligere kæreste og fordi hun sammen med ham var og er et kendt ansigt i s/m-miljøet i den del af Danmark, hvor de boede sammen. Hun frygter, at det kan koste både liv og job, hvis hun bliver genkendt.

Derfor er denne artikel totalt renset for navne, datoer og stednavne. B.T. har dog det fulde indblik i disse fakta.

B.T. har fra offentlige kilder ikke kunnet få dokumenteret hverken selvmordsforsøg eller indlæggelser på psykiatriske klinikker på grund af tavshedspligt. Det er dog bekræftet fra flere af hinanden uafhængige kilder tæt på sagen.

Den 48-ingeniør blev 10. august 2009 idømt fem måneders betinget fængsel for at have forsøgt at få oralsex af sin fire-årige datter og for at have tvunget en anden datters 10-årige veninde til at røre ved hans erigerede lem. Der er ingen af dem, der vil have noget med ham at gøre mere.