Den mistænkte serievoldtægtsforbryder har angiveligt hærget i dette område.
Den mistænkte serievoldtægtsforbryder har angiveligt hærget i dette område. Foto: Google Maps

Den 40-årige mand af udenlandsk oprindelse, der har siddet varetægtsfængslet siden 2. november, mistænkt for at stå bag ni sædelighedsforbrydelser - heriblandt fuldbyrdet voldtægt - kan have stået bag endnu flere overfald af seksuel karakter

Det fortæller Hans Erik Raben, efterforskningsleder ved Københavns Politi, til bt.dk

- Vi har analyseret os frem til ni forhold, hvor han mistænkes at stå bag. Men der kan godt være endnu flere forhold, som bare ikke er blevet anmeldt til politiet. Så vi hører gerne fra kvinder der er blevet antastet i området, hvor de fleste forhold har fundet sted, men ikke har gjort mere ved det, siger han.

De ni forhold omhandler blandt andet voldtægtsforsøg, anden kønslig omgang og fuldbyrdet voldtægt.

Manden har for det mest slået til mod yngre kvinder, der var på vej hjem fra byen, natten til fredag, lørdag og søndag i tidsrummet 00-06 i området ved motorvejen ved Tingbjerg omkring et stisystem ved Ruten, Hareskov og Høje Gladsaxevej.

I flere tilfælde har han også røvet eller stjålet deres taske. Den ældste sag strækker sig tilbage til 31. oktober 2009 kl. 5.30 om morgenen.

Manden blev fældet, efter han var impliceret i et færdselsuheld d. 31. oktober. Her fandt politiet nogle ting i bilen, som han havde stjålet fra en kvinde i området.

Den 40-årige er ikke tidligere straffet, og hans DNA er derfor ikke kendt af politiet. Han er indtil videre varetægtsfængslet frem til 17. december. Han nægter sig skyldig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.