Rockerklubben Bandidos har klubhus i det gåpudsede baghus (ses til venstre på billedet) til ejendommen Finlandsgade 65 i Esbjerg, som nu er sat til salg.
Rockerklubben Bandidos har klubhus i det gåpudsede baghus (ses til venstre på billedet) til ejendommen Finlandsgade 65 i Esbjerg, som nu er sat til salg. Foto: Google Street View

Rockergruppen Bandidos skal muligvis ud og lede efter nyt hovedkvarter i Esbjerg.

I hvert fald er Finlandsgade 65 nu sat til salg hos Nybolig Erhverv i Esbjerg for 2.750.000 kroner.

Du kan se billeder inde fra rockerborgen HER

I salgsteksten gør Nybolig Erhverv forholdsvis diskret opmærksom på, hvem der p.t. er lejere: »Baghuset har utrolig mange kvadratmeter og er udlejet til en motorcykelklub...«.

Og man forstår af salgsmaterialet, at det er udmærkede lejere, der bor i baghuset: »... en motorcykelklub, som på eget initiativ og midler istandsætter det indvendige.«

Når rockerne risikerer nu at skulle ud på boligmarkedet i Esbjerg, selv om lejere som udgangspunkt følger med et salg, hænger det sammen med, at indehaveren af ejendommen ifølge statsautoriseret ejendomsmægler og indehaver hos Nybolig Erhverv Esbjerg, Kim Damsgaard, skal have sikret sig en aftale med Bandidos, der betyder, at de kan sættes på gaden med tre måneders varsel.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.