Den tidligere toprocker Brian Sandberg blev uden varsel smidt ud af Hells Angels. Nu vil de gamle ’brødre’ end ikke sidde ved siden af ham i fængslet.

Landets nok mest kendte rocker, Brian Sandberg, blev tvunget ud af Hells Angels - og gik dermed ikke frivilligt, som det ellers hed sig, da nyheden om toprockerens exit slap ud for tre uger siden.

Brian Sandberg forklarede selv på Facebook, at han ønskede at forlade broderskabet i Hells Angels af ’personlige og familiære årsager’. Men historien er ikke sand.

Brian Sandberg var uønsket i klubben og blev bedt om at forlade den. Hans forhold til de gamle ’venner’ i rockerklubben er nu så anstrengt, at de ikke vil sidde ved siden af ham i Østre Landsret i København, hvor Brian Sandberg og 15 andre med relationer til Hells Angels er tiltalt for seks drabsforsøg, grove overfald og besiddelse af et større våbenlager.

Af retsbogen fra Østre Landsret, dateret den 4. september, fremgår det direkte, at Brian Sandbergs forsvarer - advokaten Michael Juul Eriksen - højst usædvanligt bad om, at Brian Sandberg kunne slippe for at møde op i retten under flere retsmøder i den sag, hvor han selv er tiltalt for alvorlige forbrydelser - idet Sandberg ifølge BTs oplysninger ikke ønskede eller turde sidde sammen med de ’brødre’, han ellers er tiltalt for at have begået de ekstremt alvorlige forbrydelser sammen med.

KØB BT (KAN GØRES HER) OG LÆS MERE OM:

- DERFOR SKJULER KRIMINALFORSORGEN SANDBERG

- LÆS OM BRIAN SANDBERGS NYE AFSONINGSFORHOLD

- OGSÅ BRIAN SANDBERGS HØJREHÅND, PRØVEMEDLEMMET MAZDAK FABRICIUS, ER SMIDT UD AF HA. LÆS HVORDAN DET SKETE.