Bandidos-rockeren Brian Sandberg langer hårdt ud efter den 41-årige mand, CJ, der er tiltalt for blandt andet bortførelse og sexovergreb på to mindreårige piger. Brian Sandberg mener, at den fynske sex-kidnapper klynker over at være blevet overfaldet i fængslet og at sexualforbryddere generelt har det for godt i de danske fængsler.

'Nu piver han over at være blevet overfaldet i fængslet, og at han får trusler. Udover det udtaler han også: "Jeg var under psykose, da de pågældende ting skete"
WTF???? Jeg kan på ingen måde forstå din svinske behandling af uskyldige piger. Og du burde sidde i isolation resten af den tid du får. Men vores fængselssystem passer desværre på klamme svin som dig. Så du bliver sendt ud på Hersted Vester, sammen med de andre ynkelige skvat som også har ødelagt små børns liv. Her kan du så frit gå rundt og arbejde, lave mad, samt hygge dig med andre psykopater derude. Her kan i så ellers snakke om jeres forbrydelser i fællesskab, mens de stakkels børn får et lorteliv pga jer', skriver Brian Sandberg på sin facebook-profil.

Statusopdateringen har fået mere end 1200 likes og over hundrede kommentarer fra toprockerens facebookvenner, der tydeligvis ikke ønsker sexkidnapperen noget godt. Flere beskriver i detaljer, hvilke fysiske afstraffelser, de synes den 41-årige CJ kunne udsættes for.

41-årige CJ fra Odense er tiltalt for at stå bag to meget grove seksualforbrydelser mod to piger på 11 og 10 år i 2012. Derudover er han tiltalt for voldtægtsforsøg, besiddelse af børneporno, besiddelse af sprængstof, skydevåben, stikvåben, sabler, stoffer samt grufulde planer om at indspærre en tilfældig pige i en garage og holde hende som sexslave. Han erkender en del af forholdene, men nægter sig skyldig, fordi han var psykotisk.

To gange under sin 16 måneder lange varetægtsfængsling er CJ blevet overfaldet og gennemtævet af medindsatte i Odense Arrest og på Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart.

Video: Her er sexkidnapperens hemmelige garage: Ville holde pige som sexslave

 

Hvis CJ bliver kendt skyldig kan han muligvis se frem til at afsone på Anstalten ved Herstedvester, der fungerer som opsamlingssted for barnemordere, sædelighedsforbrydere og andre kriminelle, der ikke kan afsone i almindelige fængsler på grund af trusler fra medindsatte. Her er der indrettet en særlig afdeling for sædelighedsforbrydere - afdeling Q - hvor de indsatte modtager psykiatrisk og sexologisk behandling. Herstedvester rummer alle de faciliteter der er i et moderne fængsel, såsom opholdsrum, køkken, træningslokale og besøgsrum indrettet til familier.

Blandt de forbryddere der har afsonet i Herstedvester er blandt andre barnemorderen Peter Lundin, faren i Tønder-sagen og 'Amagermanden' Marcel Lychau Hansen.

Tom Behnke, der er retsrordfører for De Konsevative, er ikke enig i, at forholdene på afdeling Q er for lempelige.

- Så vidt jeg ved, er forholdene og fasciliteterne de samme som på andre afdelinger i Herstedvester. Den eneste forskel er, at de sidder skærmede fra andre indsatte. Når man får en fængselsdom, bliver man dømt til frihedsberøvelse. Det er ikke en del af dommen, at man skal have tæsk hver mandag, og det er Kriminalforsorgens opgave, at sikre indsatte mod overfald fra andre indsatte, siger Tom Behnke.

Brian Sandberg har selv været fast gæst hos kriminalforsorgen. Det tidligere HA-medlem og nuværende Bandidos-medlem har adskillige narkodomme og en voldsdom bag sig. Han sad derudover varetægtsfængslet i 2 år og 4 måneder i den store rockersag, hvor han var tiltalt for at have orkestreret et drabsforsøg og et kølleoverfald. Han blev frifundet for drabsforsøget og tilkendt 741.000 kroner i erstatning.

Retssagen mod sex-kidnapperen fra Fyn fortsætter mandag.