Der blev mandag aften affyret otte skud mod en gruppe rockere på en restaurant i Hellerup. Flugtbilen blev senere brændt af på Nørrebro.

Målet var formentlig den kendte Hells Angels rocker, Brian Sandberg, da ukendte gerningsmænd mandag aften affyrede otte skud gennem ruden til restauranten Sticks'n'Sushi på Strandvejen i Hellerup nord for København.

SE BILLEDERNE: Skud-attentat mod Brian Sandberg

Et af skuddene ramte en 36-årig HA-rocker Dennis Brodthagen i kæben, men Brian Sandberg blev ikke ramt. Det gjorde de gæster, der sad ved vinduet, heller ikke.

På Facebook var Brian Sandberg i nat ude med en besked til sine venner:

- Tak for alle beskeder, men jeg har det ok. Der er intet sket mig, og min kære bror har det godt. Let's keep it hardcore and stay loyal, skriver han.

SE BILLEDERNE: Skud-attentat mod Brian Sandberg

I følge et øjenvidne til mandagens skyderi, blev også en anden mand ramt. Han blev ramt af fragmenter i ryggen. Han flygtede efterfølgende fra restauranten, men er efterfølgende blevet fundet. I følge bt.dks oplysninger er han prøvemedlem hos HA.

Foruden de omkring seks rockere var der omkring 15 gæster på restauranten, da skuddene bragede gennem ruden kort efter klokken 19.

Efter skyderiet flygtede gerningsmændene mod København i en Skoda Superb 1,9 med registreringsnummeret ZT 40 037. Den blev en lille time senere fundet udbrændt på Fogedgården på Nørrebro.

Bilen blev stjålet mellem den 15. og 16 oktober på Amager.

SE BILLEDERNE: Skud-attentat mod Brian Sandberg

- Vi vil meget gerne i kontakt med vidner til skyderiet eller folk som måtte have set bilen fra den 16. oktober klokken syv til den blev fundet mandag aften klokken 20, siger Søren Greve.

Skudofferet Dennis Brodthagen blev ramt bag højre øre, hvorefter projektilet fortsatte ud gennem kæben. HA-rockeren er dog uden for livsfare. Han blev i ambulance kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

SE BILLEDERNE: Skud-attentat mod Brian Sandberg

Brian Sandberg bor i en eksklusiv lejlighed i nærheden i restauranten.
Han blev i januar forsøgt likvideret i juicebaren Joe & the Juice i
København.

Restaurant Sticks’n’Sushi ligger på Strandvejen 197 i
Hellerup. Samme gade, hvor tre medlemmer af AK81 tidligere på året
overfaldt to unge indvandrere med et koben.

Det er syvende gang på blot 11 dage, at politiet rykker ud til skud i København. Senest blev en 18-årig mand i lørdags ramt af 25-30 hagl på Frederiksberg. Han er stadig i livsfare.

SE BILLEDERNE: Skud-attentat mod Brian Sandberg