Brian Sandberg
Brian Sandberg Foto: Liselotte Sabroe

Forhandlingerne om fred mellem HA og Bandidos brudt sammen

Brian Sandberg er nu officielt medlem af rivalerne Bandidos. Det bekræfter den tidligere HA-rocker tirsdag aften på Facebook:

- Jeg kan bekræfte jeg har søgt ind i Bandidos og er blevet optaget..! Time for chances, Sandberg Bandidos, skriver han

Optagelsen har angiveligt været undervejs en uges tid. Samtidig med indmeldelsen i Bandidos, har Hells Angels ændret Sandbergs status, så han nu er sortlistet i sin tidligere klub.

Brian Sandberg forlader HA

Ny

Sandbergs optagelse i Bandidos har ligeledes fået forhandlingerne mellem de to rocker-grupper til at bryde sammen. De to grupper har de seneste uger forhandlet om en ny fredsaftale i stedet for den aftale, Bandidos rev i stykker for halvandet år siden. De har ligeledes forhandlet om, hvor de to rocker-grupper må have deres klubhuse. Ikke mindst på Amager, hvor Bandidos og HA tidligere på året havde en større konflikt.

Hells Angels forklarer forhandlingssammenbruddet med, at Brian Sandberg er gået over til rivalen Bandidos.

DR Nyheder har talt med Jørn Jønke Nielsen, som bekræfter sammenbruddet i forhandlingerne mellem HA og Bandidos.

Sandberg Første Pic

special rockere

I august meddelte Hells Angels, at Brian Sandberg havde forladt rockerklubben. Dengang lød det, at han havde forladt HA med velsignelse fra de øvrige medlemmer

- Jeg kan bekræfte, at Brian Sandberg er trådt ud af HA efter eget ønske. Det har vi efterkommet, lød det dengang fra Kim ’Horn’ Jensen Ha’s inderkreds.

Han ville ikke yderligere kommentarer på Sandbergs exit, men senere kom det frem, at familiemæssige og personlige årsager var årsagen til Sandbergs beslutning.

Og i sidste måned stod Brian Sandberg så frem i Ekstrabladet og sagde:

- Det er på grund af min 13-årige søn. Det har haft mange omkostninger for ham, at jeg har siddet varetægtsfængslet, og med udsigten til livstidsfængsel måtte det stoppe. Han har desuden set på, at jeg er forsøgt skudt tre gange. Han blev ved med at læse om sin far. Det gik mig rigtigt meget på, at det påvirkede ham så meget, sagde han.

- Det værste mareridt var for mig, at om tre-fire år ville min søn måske ende i fængsel sammen med mig. Det er den værste tanke.

Brian Sandberg forlader HA

Sandberg Første Pic

I november blev Sandberg løsladt, efter at han havde siddet varetægtsfængslet i 2,5 år. Men i forbindelse med, at landsretten afsagde skyldskendelse i det, der er blevet døbt 'Den store rockersag', blev han sat på fri fod. I byretten havde han ellers fået cirka 11 års fængsel.

Tidligere lød det også, at Sandberg have forladt Hells Angels i såkaldt 'left'. Det betyder, at han er fredet i HA-miljøet. Den status er nu ændret, således at han direkte er sortlistet i HA, skriver ekstrabladet.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.