Jønke blev såret i både mave og lyske, da han torsdag aften var involveret i et dramatisk knivopgør på Nørrebro i København. Fredag blev han varetægtsfængslet i 24 dage, hvoraf de første 10 er i isolation.

Rockerens venner var mødt op og råbte foran politigården dagen efter det voldsomme knivopgør i København. Jønke ankom til stedet, men måtte kort efter køres væk igen. Han blev uden at være til stede varetægtsfængslet i 24 dage, hvoraf de første 10 er i isolation.

Den sårede HA-rocker blev omkring fredag middag kørt ind på politigården på en båre, men nåede at hilse på sine venner, der stod foran bygningen og råbte.

Kort efter måtte rockeren dog forlade bygningen igen, fordi en læge vurderede, at han var for dårlig til at blive fremstillet fysisk. Derfor blev han kørt væk og fremstillet in absentia. Politiet ønsker ikke at oplyse, om Jønke befinder sig på hospitalet eller i Vestre Fængsel.

Jønke bliver sigtet for drabsforsøg mod den mand som stak ham i maven og i lysken sent torsdag aften på Nørrebro i København. Han nægter sig skyldig. De tre sigtede i sagen - Jønke, rockerens 24-årige ven og den 22-årige indvandrer - er alle blevet varetægtsfængslet i 24 dage, hvoraf de første 10 er i isolation.

Venner mødte talstærkt op
Tidligere på dagen stod cirka 10 AK 81-medlemmer, som er HA-supportere, og et par HA-medlemmer ved politigården, hvor de viste deres respekt for Jønke.

- Hold ud, råbte de med adresse til deres kammerat, fortæller B.T.s Lotte Krull, der var på stedet. Jønke hilste på sine venner, da han kørte forbi på båren. Og efter rockerens ankomst kom flere HA'ere til, men da de hørte, at han ikke ville blive fremstillet fysisk, forsvandt de igen.

AK 81 ligger i øjeblikket i krig med indvandrerbanden 'Den Internationale Club', som Jønke for nyligt har svinet til.

B.T.'s reporter fortæller, at der var mange politifolk til stede omkring politigården, og at alt efter omstændighederne var roligt.

22-årigs tilstand er kritisk
Under fredagens grundlovsforhør i København kom det ifølge Ritzau frem, at den 22-årige overfaldsmand havde stukket Jønke tre gange i lysken og maven, så rockeren efterfølgende måtte sys. Han er dog uden for livsfare.

Jønkes 24-årige kammerat havde efterfølgende sparket og slået den 22-årige adskillige gange og stukket ham i låret med en kniv. Dette stik ramte en pulsåre, så den 22-årige blødte voldsomt og i en periode var i livsfare. Det er han ikke længere, men hans tilstand er dog kritisk.

Jønke kom torsdag aften sammen med kammeraten gående ad Ægirsgade på Nørrebro, da de blev passet op af den 22-årige mand, der er af anden etnisk herkomst end dansk.