Den 32-årige gravide Louise Borglit, som blev brutalt dræbt med flere knivstik 4. november i Elverparken i Herlev, er blevet bisat.

I allerdybeste hemmelighed er den vordende mor og elskede veninde og medarbejder, Louise Borglit, blevet bisat i Herlev. Det oplyser efterforskningsleder hos Københavns Vestegns Politi, Hans Tonnesen, som siger til BT, at Louise Borglit blev bisat lørdag 12. november.

»Familien holdt det i stilhed allerede ugen efter, hun blev myrdet,« siger Hans Tonnesen.

I de seneste uger har der været stille fra Louise Borglits familie og venner, efter hun blev brutalt overfaldet og myrdet i Elverparken i Herlev. Det skete 4. november omkring klokken 19, hvor hun ca. en halv time forinden var gået fra sin søster og svogers hus, hvor hun boede, for at lufte sin søster og svogers hund. Politiet har også holdt kortene tæt til kroppen. For endnu er Louise Borglits morder ikke pågrebet, og det er sparsomt med oplysninger om efterforskningen.

»Vi har fået over 150 henvendelser i sagen, mens vi har søgt efter et motiv til det her drab,« siger Hans Tonnesen, som dog erkender, at det ikke er lykkedes Københavns Vestegns Politi at fastslå et motiv for drabet på den 32-årige Louise Borglit.

Politiet har nægtet at frigive obduktionsrapporten, men det er kendt, at Louise Borglit blev dræbt ved mindst to stik fra et kniv-lignende våben. Gerningsvåbnet er endnu ikke fundet, trods et ihærdigt eftersøgningsarbejde i Elverparken, hvor både hunde og dykkere har været i gang. Senest har Københavns Vestegns Politi sammen med kloakfolk afsøgt en del af kloaksystemet ved Elverparken i Herlev på jagt efter gerningsvåbenet. Men indtil videre har intet båret frugt, og gerningsmanden er fortsat på fri fod.