25-årige Christian Møller Christensen tog søndag morgen flugten, efter han havde myrdet sin storesøster i sin lejlighed på Vesterfælledvej på Vesterbro i København.

Herefter ventede drabsmanden cirka et par timer, før han ringede til politiet og tilstod drabet på sin syv år ældre søster Dina Martina Wedelius. Men så længe ventede Christian Møller Christensen ikke med at fortælle sin familie om den tragedie, der for altid vil forandre familiens liv. Få øjeblikke efter han havde stukket sin søster ihjel med en kniv, tilstod han nemlig drabet i en sms. Det fortæller de to søskendes stedfar til bt.dk. Læs også: 'Han er en fantastisk fyr'

- Christian skrev en besked til familien, lige efter han havde gjort det. ’Der er sket noget frygteligt’, skrev han i sms’en, fortæller den engelsktalende stedfar Ken, der samtidig understreger, at de to søskende havde et fint forhold til hinanden. - Forholdet mellem Christian og Dina har været rigtig, rigtig godt. De kom godt ud af med hinanden. De har altid haft det fint sammen, afslutter stedfaren, som altså ikke bringer noget svar på, hvad motivet til drabet er. Politiet vidste tidligere søndag heller intet om motivet, men nøjedes med at konstatere, at der eksisterede 'familiære uoverensstemmelser'.