De første billeder, som politiet frigav af den formodede mand eksplosionen på Hotel Jørgensen var lettere slørede overvågningsbilleder. Det var det svært at genkende personen, og det gjorde det ikke nemmere, at den anholdte bar forskellige former for briller og skæg.

B.T. har løbende forsøgt at få Københavns Politi til at frigive nogle bedre billeder af den anholdte, og det lykkedes tirsdag eftermiddag.

Her stod det pludseligt klart, at manden, på grund af sin brækkede næse, med stor sandsynligvis har en fortid som bokser.

Sammenholdt med oplysningerne om hans sprogkunskaber, og det faktum, at han var i besiddelse af et stjålet belgisk identitetskort, begyndte vi vores eftersøgning af manden i det belgiske og franske boksemiljø.

Efter få opkald fik vi fat i Albert Syben, der kunne fortælle, at han tidligere havde trænet en tjetensk amatørbokser, der boksede, selv om han blot havde et ben.

Efter at have set politiets billeder af den varetægtsfængslede mand via internettet, mente Albert sig sikker på, at der var tale om hans tidligere bokseelev.

B.T. fik kontakt med en lokal avis i Liege, som tog ud i bokseklubben og interviewede Sydan Albert, der er politiinspektør, og talte selv med ham gentagne gange på telefon.