22-årige Anders Mark Hansen blev lørdag fundet dræbt i Fællesskoven på Stevns.
22-årige Anders Mark Hansen blev lørdag fundet dræbt i Fællesskoven på Stevns. Foto: PRIVATFOTO

Anklager Helle Egelund har netop læst sigtelsen mod de 33-årige op.

Politiet mener, at den 33-årige har tæsket og kvalt Anders Mark Hansen, men har hidtil holdt detaljerne hemmelige.

Men af sigtelsen mod den 33-årige, der blev anholdt i går kort efter kl. 16, fremgår, at Anders Mark Hansen blev dræbt af slag mod hoved og ansigt og kvalt ved 'omsnøring med bælte'.

Anders mark

Den 33-årige kom ind i Retten i Roskilde på krykker og var tydeligt forpint af sin dårlige ryg. Ryglidelse har han fået ved igennem det seneste års tid at have renoveret den gamle skole i byen, som han er ved at omdanne til en nyistandsat bolig.

Der er tilsyneladende tale om en slags diskosprolaps, og flere beretter, at de troede, at han fortsat var indlagt på Roskilde Sygehus og faktisk havde en aftale om at besøge ham kommende mandag.

Det har voldt lægerne rigtig stort besvær at finde den rigtige behandling og medicinering, og det skulle have udløst hans psykiske problemer, fortæller en kilde.

masket mand+ anders


Om sit højre håndled havde han en hospitalsstrip med navn og cpr-nummer på og under de få minutter af de åbne retsmøde, inden dørene blev lukket, sad han akavet og tydeligt rystet med hovedet mod sin venstre hånd og så ned i skødet, mens han rystede på hovedet i fortvivlelse flere gange, mens Helle Egelund læste drabssigtelsen op.

Inden dørene blev lukket, blev der nedlagt navneforbud for den 33-årige.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.