Beløbet er endnu ikke opgjort, men ifølge anklageskriftet har den tidligere S-boss i Køge bedraget ejerne af Café Vanilla for en stribe ting.

B.T. kan nu som første medie offentliggøre den fulde liste over ting, som Midt- og Vestsjællands Politi mener, at Tommy Kamp har bedraget Café Vanilla til at give sig.

Han er nu tiltalt for groft bedrageri, mens café-ejerne - Murat Kitir og Ertugrul Karahan - er tiltalt for at forsøge at bestikke Tommy Kamp.

Bedrageriet har ifølge politiet fundet sted fra 20. marts 2007 til foråret 2011, hvor han ifølge anklagerne 'som formand for Socialdemokraterne i Køge og medlem af Regionsrådet i Region Sjælland' bildte de to caféejere ind, at han 'havde bestemmende indflydelse på Køge Kommunes afgørelse af spørgsmålet om Café Vanillas tilladelse til udeservering på Køge Torv', står der i anklageskriftet.

Om caféejerne står der, at de i perioden forsøgte at få S-bossen 'til at sørge for, at caféen efter ansøgning til Køge Kommune af kommunen fik tilladelse til udeservering på Køge Torv, idet de i hele peroden lod ham beværte uden betaling'

Ud over gratis mad og drikke i hele perioden, mener politiet, at Tommy Kamp fik en caféejerne til at betale en stribe andre ting til sig:

- To habitter og anden påklædning fra Tøjeksperten i Køge

- En cykel af mærket TREK til en værdi af 21.000 kr. fra Cykel-X-Perten i Køge

- En rejse til Alanya og Istanbul

- En varmepumpe til 5.995 kr.

- En Iphone4 til 3.149 kr.

- Hytteleje for en hytte ved Vallø Stift til 19.075 kr.

Sagen er endnu ikke berammet ved Retten i Roskilde, men Midt- og Vestsjællands Politi mener, at sagen skal afvikles over fire dage.