____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Ikke mindre end seks års fængsel. Så hårdt fandt anklager Hans Jakob Folker, at 45-årige Amanda Jacobsen skulle straffes for at have trukket 130,5 millioner kroner ud af Gate Gourmet.

Penge, der tilsyneladende er gået til et luksusliv i overhalingsbanen og brændt af i perioden 2008-2011.

- Der er tale om en sag, hvor man har overtrådt loven i helt usædvanligt omfang og forsøgt at skjule det, og derfor skal straffen lyde på ikke mindre end seks år. Det selvom Amanda Jacobsen har lagt alle kort på bordet, sagde Hans Jakob Folker i sin afsluttende procedure.

Læs også: Fredag faldt dommer Karen Duus Mathiesens hammer så over den 45-årige storsvindler i Københavns Byret:

Amanda Jacobsen idømmes tre år og seks måneders fængsel.

Dermed har dommeren valgt at læne sig op ad ad forsvarer Hanne Rakbæk, der procederede for, at Amanda Jacobsen 'kun' skulle tre eller tre et halvt års fængsel.

Amanda Jacobsen, der modtog dommen med stram mine og nik, må heller ikke drive selskab fremover. Det var skærpende omstændigheder, at der var tale om så store beløb over så lang tid, men selv om udgangspunktet var en straf på fem år, blev straffen nedsat, da Amanda Jacobsen selv meldte sig og har hjulpet med opklaring. Hun har også dokumenteret under retssagen, at hun selv trådte tilbage og har afleveret sin formue. Også Amanda Jacobsens forklaringer om hun blev afpresset har haft vægt.

Forsvareren har udbedt sig betænkningstid, inden de afgør om de vil anke dommen.

Amanda Jacobsen er alene med to drenge på 11 og 12 år. De blev faderløse, da deres far tog sit eget liv, da skandalen om Amanda Jacobsens svindel kulminerede.

Læs hele livebloggen fra første retsmøde .