Et par tvillingebrødre fra Næstved-egnen kom søndag aften alvorligt til skade, da en pose med kanonslag eksploderede mellem benene på dem i deres bil.
Et par tvillingebrødre fra Næstved-egnen kom søndag aften alvorligt til skade, da en pose med kanonslag eksploderede mellem benene på dem i deres bil. Foto: Rene Lind/Lind Foto

Et par tvillingebrødre fra Næstved-egnen kom søndag aften til skade, da en pose med kanonslag eksploderede mellem benene på dem i deres bil.

Uheldet skete på Banegårdspladsen i Næstved lidt efter klokken 22.

Ifølge vidner på stedet havde der en times tid op til ulykken lydt mange høje brag fra området, men på et tidspunkt blev det afløst af skrig.

En beboer i området fortæller, at han løb ned til uheldsstedet. Her så han en bil med alle ruder og hele instrumentbrættet bortsprængt.

Der flød glasskår i en radius af 100 meter omkring bilen, og i køretøjet sad en hårdt medtaget ung mand. Den anden implicerede havde slæbt sig hen til et nærliggende busskur.

Ambulancer og læge blev tilkaldt, og efter at have arbejdet med dem et stykke tid, blev begge kørt fra stedet med udrykning.

Politiet afspærrede området omkring banegården af frygt for yderligere eksplosioner, ligesom hærens ammunitionsryddere (EOD) blev tilkaldt.

Vagthavende hos Sydsjællands Politi fortæller mandag morgen til BT, at der er tale om et tvillingepar på 22 år fra Næstved-egnen.

Den unge mand, der kom værst tilskade, sad på passagersædet med en plasticpose med seks-syv kanonslag mellem benene. Han har formodentlig tabt en glød fra sin cigaret ned i posen.

Ifølge vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slap de to mirakuløst fra ulykken med skader, der kunne have været meget værre:

- Den værst medtagne er indbundet i bandager fra top til tå. Han har fået krudslam i øjnene, har ringen for ørerne og har brækket en tommelfinger.

- Føreren af bilen har fået krudtslam i øjnene, men ellers kun småskrammer. Han er udskrevet fra hospitalet igen, siger vagtchefen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.