Ved du noget om røveriet eller har du billeder/video? Skriv til BT på Facebook eller på 1929@bt.dk.

Der har tirsdag eftermiddag klokken 12:45 været røveri i Danske Bank på Langgade i Nykøbing Falster.

Det skriver TV Øst.

Efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Bo von Würden Petersen, bekræfter røveriet over for BT.

»Gerningsmanden er formentlig en mand, som truede sig til et udbytte med en bred hobbykniv,« siger Bo von Würden Petersen, der tilføjer, at gerningsmanden er på fri fod.

Efterforskningslederen tilføjer, at politiet er forholdsvis sikre på, at der kun var en gerningsmand inde i selve banken. Det står ikke klart, hvor stort udbyttet er.

Politiet fandt efter røveriet en rød personbil, som de  mener er blevet brugt som flugtbil efter røveriet. Tæt ved bilen fandt politiet kort efter røveriet to personer, der havde en adfærd, som fik politiet til at anholde en 17-årig og en 23-årig.

»De er begge løsladt igen, men vi sigter den 23-årige for medvirken til røveri. Den 17-årige mener vi ikke havde noget med røveriet at gøre, siger Bo von Würden Petersen til Ritzau.

Folketidende.dk har talt med et vidne, som siger, at den røde personbil kørte i høj fart fra stedet.

Politiet er netop nu i gang med at efterforske røveriet intenst, og både personale og vidner bliver afhørt.

Bo von Würden Petersen tilføjer, at politiet har en formodning om, at gerningsmanden er en person fra lokalområdet.

Politiets beskrivelse af gerningsmanden lyder således: Mand, dansk af udseende, fedladen, 40-45 år, 170 centimeter høj, mellemlangt brunt hår. Under røveriet bar manden et hvidt tørklæde med sort mønster for munden. Desuden havde gerningsmanden en kasket på hovedet, som kan have været grå.

BT følger sagen....