En butiksansat blev alvorligt såret, da to røvere onsdag aften stak ham med en kniv under et røveri i et supermarked i Tingbjerg.

Et røveri mod en Super Best-forretning i Tingbjerg i København fik onsdag aften et tragisk udfald, da en mandlig kassemedarbejder i forretningen blev stukket flere gange med en kniv.

Manden ser ud til at klare den, men der er tale om et alvorligt overfald, fortæller politiets efterforskningsleder, Dannie Rise, til bt.dk.

- Han er stukket i både mave og ryg, og han er på operationsbordet lige nu. Men han er uden for livsfare, siger han.

Knivstikkeriet skete kl. 19.39, da to mænd forsøgte at røve butikken.

- Han bliver ramt af stik i ryggen og maven og bliver kørt til Rigshospitalets Traumecenter med det samme under eskorte. Offeret er ved bevidsthed og har stabil vejrtrækning, da vi kommer derud. Umiddelbart er det et røveri, der har udviklet sig, og i den forbindelse bliver medarbejderen stukket flere gange med en kniv, siger vagtchefen ved Københavns Politi, Jens Kristiansen, til bt.dk.

Politiet er nu massivt til stede i området, hvor en intens jagt på gerningsmændene er sat ind.

- Vi prøvede at lukke det hele af derude. Vi var så heldige, at vi havde en del styrker i området i forvejen, og når det er sådan en her sag med knivstikkeri, så sætter vi massivt ind. Vi har forsøgt at lægge en ring om Tingbjerg for at fange gerningsmændene, og vi er selvfølgelig i gang med at se på overvågningsvideoer og sikre tekniske spor i området, forklarer Jens Kristiansen.

Han beskriver gerningsmændene som andengenerationsindvandrere, 180 centimeter høje og iført sort tøj. De havde begge røde bandanaer over underansigtet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.