Det, der skulle have været en stille og rolig afslutning på en bytur, endte natten til lørdag med et røveri for en københavnsk mand.

Foran en Shell-station på Roskildevej 360 i København blev manden natten til lørdag tvunget til at udlevere sin pung og mobiltelefon af en gerningsmand, der havde fulgt ham hele vejen. Det skriver bt.dk.

- De to mænd var begge passagerer i natbussen 93N i retning fra København mod Rødovre. Da den forurettede stod af bussen, stod gerningsmanden ligeledes af. Kort tid efter, klokken 04.16, overfaldt gerningsmanden den forurettede, og tvang ham til at udlevere sine værdigenstande, fortæller Michael Bundgaard, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

- Manden, vi eftersøger, er en sort mand, 175-180 cm høj. Han var iført en hvid skjorte og talte dansk. Vi er selvsagt interesseret i alle oplysninger, der kan bringe os nærmere en opklaring af, hvem manden er. Både mennesker, der måtte have set selve overfaldet - men også mennesker, der har været passager i natbussen samtidig med de to, lyder det fra vagtchefen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.