Onsdag aften gik en maskeret mand ind i Rema 1000 i Hornslet nord for Aarhus og angreb personalet og en kunde med peberspray, oplyser Østjyllands Politi.

- Han sprøjter peberspray i hovederne på to ansatte og en kunde, og går derefter hen til kassen og tager kasseindsatsen og nogle pakker med cigaretter. Derefter flygter han til fods, fortæller vagtchef Per Bennekov til bt.dk.

Gerningsmanden beskrives som 170-75 cm høj og almindelig af bygning. Han talte dansk og var iført grå jakke med hætte og pelskant. Han bar mørke bukser og grå arbejdshandsker og var maskeret med mørkt tørklæde.

- Det er utrolig groft. Det er heldigvis ikke så tit, vi ser den slags, siger vagtchefen og henviser til, at ofrene for angrebet med peberspray havde det meget skidt bagefter. Peberspray blænder umiddelbart og derefter giver det voldsomme smerter i ansigtet.

- Peberspray er møg-ubehageligt. Umiddelbart er de tre uskadte, men de har haft det skidt, siger Per Bennekov og forklarer, at ubehaget både skyldes de psykiske eftervirkninger og smerter efter sprayen. 

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner på telefon 114.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.