Gerningsmanden, til højre, beskrives som dansker, 40-50 år, 175-180 cm. høj og almindelig til kraftig af bygning. Desuden skulle han være lettere usoigneret med skægstubbe.
Gerningsmanden, til højre, beskrives som dansker, 40-50 år, 175-180 cm. høj og almindelig til kraftig af bygning. Desuden skulle han være lettere usoigneret med skægstubbe. Foto: Politiet / overvågningsvideo

Midt- og Vestsjællandspoliti beder om hjælp til at finde en mand der mandag formiddag røvede en Danske Bank i Solrød.

Mandag formiddag klokken 11.46 begik en mand røveri mod Danske Bank i Solrød Centeret i Solrød Strand, da han verbalt truede sig til et større pengebeløb.

Gerningsmanden beskrives som dansker, 40-50 år, 175-180 cm. høj og almindelig til kraftig af bygning. Desuden skulle han være lettere usoigneret med skægstubbe.

Han var iført en sort jakke med hætte, lyse cowboybukser og sorte gummisko med hvid snude, en sort strikhue med Adidaslogo i nakken, og sorte handsker.

Gerningsmanden medbragte sit udbytte i en gul nettopose. Efter røveriet blev han set løbe i retning mod Solrød station.

Ifølge vicepolitikommissær Kim Lech har politiet muligvis allerede identificeret gerningsmanden, der skulle være stukket af fra et fængsel i nærheden. Et tip fra en ansat i fængslet skulle have ført politiet på sporet af gerningsmanden. 

Har du yderligere oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde gerningsmanden, kan du henvende dig til politiet på telefonnummer 114. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.