Kort før klokken 20 søndag aften mødte politiet talstærkt op foran Rigshospitalet i København

Det var angiveligt et mindre internt opgør mellem medlemmer af den nyopståede gadegruppe 'LTF - Loyal To Familia', der søndag aften gjorde, at politiet måtte rykke ud til Rigshospitalet med et større mandskab. 

- Der var en 8-10, der skulle besøge en indlagt, og så opstår der småslagsmål og vi måtte bortvise 3-4 af dem, fortæller vagthavende ved Københavns Politi, Henrik Olesen der også fortæller, at medlemmer fra 'Loyal To Familia' er blevet set i området.

Hvorfor patienten var indlagt, ville Københavns Politi ikke oplyse, og heller ikke, hvad den angiveligt interne strid drejede sig om. Politiet er stadig på stedet, og ifølge en anden indlagt på Rigshospitalet, lukkede politiet hele afdelinger af. 

- Jeg havde været ude og ryge en smøg, og så får jeg at vide, at jeg ikke kan komme ind igen, fordi afdelingen er lukket, fortæller øjenvidnet til bt.dk, der yderligere fortæller, at han så ca. otte politibetjente oppe omkring sin afdeling. Øjenvidnet fortæller, der var endnu flere betjente nede ved indgangen. 

- Vi er stadig i området, men der er ro på. Vi har bortvist dem, der skulle bortvises, og resten er bare gået fra stedet, oplyser vagthavende ved Københavns Politi.