Skuespilleren Robert Hansen gik amok, da hans kæreste, Mira Wanting, hilste på en gammel bekendt og tidligere kæreste på værtshus.

Stærkt forslået meldte sælger Bastian Møller lørdag til politiet, at han fredag nat blev overfaldet af skuespilleren Robert Hansen. Bastian Møller har voldsomme hævelser i hele den ene side af hovedet efter overfaldet og måtte behandles på Gentofte Amtssygehus' skadestue efter spark på benene og kvæstelser i hovedet, der en overgang næsten lukkede det ene øje.

Episoden fandt sted, da Robert Hansen var på værtshuset Rosie McGee's i København sammen med sin kæreste, skuespilleren Mira Wanting, som Bastian Møller var kæreste med i halvandet år for en årrække siden.

»Jeg havde kun været på Rosie McGee's i ti minutter, da overfaldet skete. Jeg var sammen med min kammerat Daniel. Vi hilste på Mira, der havde sin veninde Vicki med.

Jeg snakkede slet ikke med Robert Hansen, da jeg blev angrebet, og jeg kender ikke Robert personligt,« siger Bastian Møller. »Der var tilbud på Cult-flasker ved køb af tre, og derfor havde jeg netop tre flasker i hånden, da jeg fik et voldsomt spark over benet efter at have hilst kort på Mira og Vicki.

Da jeg faldt, fik jeg yderligere to meget kraftige slag i hovedet. Der var adskillige vidner til overfaldet, som Mira var meget ked af, da hun sagde: »Det må du meget undskylde«,« fortæller Bastian Møller.

»Dørmændene satte straks Robert udenfor og oplyste, at han får karantæne fra stedet efter episoden. Jeg tog til skadestuen i Gentofte, hvor jeg fik konstateret, at der heldigvis ikke var brækket noget. Samtidig fik jeg en lægeerklæring på mine skader.

Jeg har valgt at prøve at passe mit arbejde som sælger lørdag, hvor jeg efter arbejdstid meldte sagen til Københavns Politi. Jeg er voldsomt sulten, for min læsion omkring kæben gør, at jeg ikke kan tygge. Hævelserne i hovedet gør forfærdelig ondt, men det går vel over.

Jeg har indtryk af, at Robert Hansen var påvirket af et eller andet. Hvis han havde overfaldet mig efter et skænderi, kunne jeg jo forstå det. Men sådan bare at gå løs på en mand, man ikke kender, og uden at sige et ord forstår jeg ikke,« siger Bastian Møller.

Robert Hansens kæreste, skuespiller Mira Wanting, benægtede først, at hun overhovedet var på McGee's fredag nat. Hertil siger Bastian Møller: »Det er 180 pct. sikkert, at Mira var på McGee's. Det er der adskillige vidner på ligesom overfaldet. Og der afhøres jo vidner i en straffesag.«

Forelagt Bastian Møllers udtalelse til B.T. kunne Mira Wanting godt huske, at hun havde været på Rosie McGee's, men siger om overfaldssagen: »Jeg så ikke den episode. Der må svære sket en eller anden misforståelse. Jeg har ikke lyst til at kommentere yderligere. Robert og jeg gik ikke hjem sammen.« B.T. har forgæves forsøgt at få Robert Hansens opfattelse af forløbet.

Bastian Møller: »Da jeg meldte sagen til politiet, blev vigtigheden af ædru vidner understreget over for mig. Jeg har derfor talt med ledelsen af Rosie McGee's, som jeg kender. Tre bartendere, der var ædru på arbejde, har overværet overfaldet.

Jeg må nu blive hjemme fra arbejde, indtil blodudtrædningerne i ansigtet er væk. Jeg kan jo ikke tale troværdigt med en familie, jeg skal sælge en vare til, når jeg ligner dét, jeg er: En der er blevet overfaldet på et værtshus.

Jeg har fået skema til at fremsætte mit erstatningskrav efter overfaldet.« B.T. har ad anden vej fået en bekræftelse på politianmeldelsen.