Rigmor Zobel
Rigmor Zobel Foto: Niels Ahlmann Olesen

Rigmor Zobel Ravn er hverken lettet eller glad oven på sin kokaindom, selvom hun har besluttet ikke at anke sin bødestraf på 20.000 kr. til landsretten. Hun ønsker ikke at gennemleve endnu et langt, opslidende forløb.

Rigmor Zobel Ravn fastholder sin uskyld. Alligevel har hun undladt at anke den bødestraf på 20.000 kr. for modtagelse af seks gram kokain, hun modtog for 15 dage siden.

- Nu må det være nok, siger Rigmor Zobel Ravn igennem sin advokat, Jørgen Lange.

Rigmor Zobel Ravn var i Københavns Byret tiltalt for modtagelse af 170 gram kokain med henblik på videreoverdragelse. Byretsdommeren fandt det dog kun bevist, at Rigmor Zobel havde erhervet sig seks gram kokain – alene til eget forbrug.

- Min klient fastholder bestemt sin uskyld i tiltalen og er helt åbenlyst ikke tilfreds. Men man jo bøje sig for domstolens beslutning, siger Jørgen Lange.

- Allermest har hun lyst til at anke sagen. Men det er hendes beslutning, at hun undlader at gøre det. Hun ønsker ikke at blive trukket igennem endnu et langt og opslidende retsforløb. Det her har virkelig været psykisk belastende for hende, siger jetsetdronningens advokat.

Jørgen Lange afslører, at han formentlig også skal stå i spidsen for Rigmor Zobel Ravn, når hun forventes at lægge sag an mod de medier, der har overtrådt kokain sagens meget omdiskuterede navneforbud.

- Lige nu overvejer vi den del af sagen. Men det har vigtigste har været, at få denne sag afsluttet, siger Jørgen Lange.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.