Sanger, komponist og tidligere 'Vild med dans'-deltager, Rasmus Nøhr er chokeret efter nedskydningen af den professionelle pokerspiller Theo Jørgensen søndag i hans eget hjem i Greve. 

Overfaldet skete i forbindelse med et brutalt hjemmerøveri, som Midt og vestsjællands politi lige nu efterforsker på fuldt blus.

Søndag aften trængte tre mænd ind hos den danske pokerspiller, og skød ham tre gange i benet med en maskinpistol, hvor efter de ifølge politiet, forsvandt med et ukendt kontantbeløb.

- For pokker, det er simpelthen for langt ude. Theo er jo min kammerat, siger Rasmus Nøhr, der fortæller til BT, at det danske pokermiljø er rystet.

- Jeg har ikke kunnet få fat i Theo, men jeg har talt med Gus (Hansen. Red), der er rystet over det, der er sket. Det er klart, at det er et chok for alle i spiller-miljøet, siger Nøhr, der har kendt Theo Jørgensen i mere end 10 år.

- Jeg har kendt ham siden 2001, og han er alle tiders fyr. Han er en god kammerat, der altid spreder godt humør, og aldrig har gjort nogen noget ondt.

- Det mest chokerrende er, at det ikke lyder som en desperat røver, men virker som om, det er planlagt som et overlagt røveri. Man spørger sig selv hvorfor han er blevet skudt - og så hele tre gange. Det kan næsten kun være for at torturere ham. Hold kæft, hvor er det brutalt og langt ude, siger en tydeligt chokeret Rasmus Nøhr til BT.