Den dramatiske nyhed om, at det parterede lig, der er skyllet op på stranden, netop er liget af den 30-årige Kim Wall, som opfinderen Peter Madsen smed i havet, plager Peter Madsens halvbror, Benny Egesø, som ‘en ond drøm’.

»Det er som en ond drøm, der kører i hovedet på mig, og som jeg ikke kan stoppe,« siger Benny Egesø til BT.

Da politiet mandag morgen offentliggjorde, at Peter Madsen overfor politiet har indrømmet at have kastet Kim Walls lig i vandet, efter hun var død ved en ulykke i ubåden,  fortalte Benny Egesø til BT, at han ‘aldrig kommer til at tilgive sin bror’. Mandag blev der ud for det vestlige Amager fundet et kvindeligt lig uden hoved, ben og arme. Og onsdag morgen kunne lederen af efterforskningen Jens Møller Madsen på et velbesøgt pressemøde bekræfte, at der var tale om Kim Wall og hun var fundet med en kæde om maven, der skulle få hendes lig til at synke til bunds. Samtidig forklarede efterforskeren, at der var fundet blodspor med Kim Walls DNA i ubåden.

Benny Egesø fortæller, at han er meget påvirket af sagen, og at han nu primært tænker på Kim Walls familie og deres forfærdelige situation.

»De gennemgår et mareridt lige nu. Det er vigtigt for mig og min familie, at Kim Walls familie får fred til at bearbejde den store sorg, det er at miste en datter på den måde,« siger han og tilføjer, at han og resten af Peter Madsens familie ikke har behov for at ytre sig yderligere.

Benny Engsø har ellers tidligere bedyret broderens uskyld. »Min bror er det sødeste menneske,« sagde han til BT i torsdags, mens det fortsat var et stort spørgsmålstegn i offentligheden, hvad der var sket med den kvindelige journalist under reportageturen med Nautilus.  Benny Egesø kan stadig ikke komme i tanke om sider af sin bror, som kunne indikere, at han en dag ville blive mistænkt for drab.

»Det, at jeg tidligere var ude at forsvare Peter, gjorde jeg med begrundet formål. Jeg troede på min bror, og som jeg har nævnt før, så har jeg slet ikke kunne se ham som en potentiel morder og løgner,« siger Benny Egesø.

Peter Madsen er sigtet for drab, men han er forløbelig varetægtsfængslet i 24 dage for uagtsomt manddrab med skærpende omstændigheder.