Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

POP FM's radiovært Marcel Juul Østergren takker for opbakning, efter det mandag kom frem, at han blev udsat for en hate-crime i weekenden.

'Kæreste venner - jeg er dybt rørt og ydmyg'

Ordene kommer fra POP FM's radiovært Marcel Juul Østergren, der på sin Facebook-væg takker sine venner for den støtte, de har vist efter overfaldet. Det er strømmet ind med opbakning til den forslåede radiovært efter det mandag kom frem, at han var blevet udsat for en hate-crime på åben gade i København.

'Jeg er dybt rørt og ydmyg over al den opbakning og kærlighed I viser mig efter denne triste hændelse. Jeg har det efter omstændighederne godt. Nu er det bare vigtigt at få sat fokus på, at få stoppet meningsløs og afstumpet vold, - uanset hvem det går ud over - og uanset hvem der begår den!', skriver Marcel Juul Østergren.

'Tusind tusind tak for jeres støtte og opbakning! Det luner virkelig!', skriver han.

Overfaldet skete ved midnatstid natten til mandag på Mikkel Bryggers Gade, en sidegade til Strøget. Her havde radioværten fået et par øl med en kollega på bøssebaren Can Can og var netop på vej hjem, da de blev overfaldet af en gruppe mænd.

- Vi kommer ud fra Can Can, og vi ser en bil. Vi er begge to glade, og min kammerat råber efter bilen: 'Hvad så - hygger I jer?, fortæller Marcel Juul Østergren til bt.dk. Og så går det galt. Manden i bilen ryger ud fra sin bil og ringer fra sin mobiltelefon.

- Det eneste, vi hører ham sige, er: 'Det skal være lige nu'. Og pludselig står der 4-7 fyre rundt om os. De kommer ud af det blå, fortæller Marcel Juul Østergren.

Station City oplyser over for Ekstra Bladet, at man undersøger sagen.