Den kvindelige dyrlæge fra Nordsjælland er et år efter sin mands død blevet sigtet for at have slået ham ihjel med dyremedicin.
Den kvindelige dyrlæge fra Nordsjælland er et år efter sin mands død blevet sigtet for at have slået ham ihjel med dyremedicin. Foto: PRIVATFOTO

’Så tager jeg livet af mig selv og vores datter’. Sådan kan svaret have lydt, efter en kvindelig dyrlæge fortalte sin 36-årige mand, at hun ville skilles.

Manden blev fundet død - forgiftet af dyremedicin - i parrets hjem 12. december sidste år, og politiet har nu sigtet kvinden for at have dræbt ham, selvom alle siden drabet har troet, det var tale om selvmord.

Ifølge den pensionerede psykolog med erfaring inden for drabssager, Jørn Beckmann, kan det sagtens tænkes, at trusler fra manden, kan have fået kvinden til at forgifte ham.

- Man kan forestille sig, at det har slået klik, og at hun ikke har set andre muligheder end at skille sig af med ham. Hvis han har virket truende over for hende og barnet efter at have fortalt om skilsmissen, kan det være, at hun pludselig ikke har kunnet se anden udvej end mord, siger han og fortæller, at det er set før.

Forhenværende naboer og genboer fortalte tirsdag til BT, hvordan kvinden gennem længere tid havde været bange for, at manden skulle gøre sig selv, hende og datteren fortræd.

- Efter dødsfaldet fortalte hun, at han dagen inden sin død havde opført sig mærkeligt og til sidst havde sagt, at verden ville være bedre for hende uden ham og deres datter. Herefter blev hun bange og tog hjem til sin mor med sin datter. Dagen efter fandt hun ham død, sagde en genbo.

Mens politiet mistænker kvinden for at have dræbt sin mand, har kvinden bl.a. gennem flere facebook-opdateringer og over for venner og familie givet udtryk for, hvor hårdt hun har haft det siden mandens død. Skulle politiet dog have ret i, at kvinden er skyldig, er der ifølge Jørn Beckmann tale om en ganske kynisk kvinde.

- Hvis hun virkelig har taget livet af ham, men forsøger at få det til at se ud som selvmord, er hun i den grad koldblodig, siger han.

Kvinden nægter sig skyldig i alle anklager.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.