Politiet har afspærret to veje på Amager, efter psykisk syg mand gik amok
Politiet har afspærret to veje på Amager, efter psykisk syg mand gik amok Foto: Bax Lindhardt

En psykisk ustabil mand gik her til aften amok på Amager og skabte så stor tumult, at politiet beordrede bus til at omlægge rute.

Manden har sin daglige gang på Røde Kors' center i Dronningelunden, men havde her til aften søgt ud i den friske luft. Københavns Politi vil ikke ind på, hvad den psykisk uligevægtige mand foretog sig, men politiet tog i hvert fald ingen chancer. Flere veje blev afspærret og en bus måtte omdirigere sin rute, mens politiet arbejdede i området.

- Det er rigtigt, at der er en beboer ude ved Røde Kors-lejren, der er skejet ud, hvis man kan sige det sådan. Han er lidt psykisk uligevægtig, og han havde lavet noget fjums derude, så vi måtte ud og passe på ham. Det er nu ikke så farligt endda, men det er rigtigt, at vi har arbejdet ude i området i noget tid, siger vagthavende ved Københavns Politi, John Hansen, til bt.dk.

Han regner med, at situationen er under kontrol, og at den urolige mand kan komme hjem til Røde Kors-centret senere i dag.

- Vi skal have beroliget ham, og så regner vi med, at han kan komme hjem i aften. Vi regner i hvert fald ikke med, at situationen eskalerer mere nu, siger John Hansen.

Movia bekræfter over for bt.dk, at bus 33 har kørt en alternativ rute her til aften, da to af de veje, som bussen kører på, har været afspærret af politiet. Movia regner dog med, at bussen allerede kl. 22.00 kører normalt igen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.