Lille fly er styrtet ned på Bornholm Stor udrykning til lufthavnen syd for Rønne. To er kommet svært til skade. Et mindre fly med to personer er lørdag eftermiddag forulykket nær lufthavnen på Bornholm.
Lille fly er styrtet ned på Bornholm Stor udrykning til lufthavnen syd for Rønne. To er kommet svært til skade. Et mindre fly med to personer er lørdag eftermiddag forulykket nær lufthavnen på Bornholm. Foto: Jens Erik Larsen

Et lille privatfly med to passagerer ombord styrtede lørdag eftermiddag ned på Bornholm.

- Der er tale om et lille tysk indregistreret privatfly af mærket "Learjet 24", fortæller Thorbjørn Ancker, der er kommunikationschef i Havarikommissionen.

Flyet er styrtet ned cirka en kilometer øst for lufthavnen.

- Flyet ligger i en majsmark.Vi kender endnu ikke omstændighederne omkring styrtet, men vi kan heldigvis sige, at begge de ombordværende passager umiddelbart overlevede styrtet. De vil blive fløjet til Rigshospitalet i København, når vi har fået den ud af flyet, siger han.

Politiet er endnu ikke sikre på de to personers nationalitet.

- Vi ved at flyet er fra Tyskland, hvor det er registeret. Men vi er ikke sikre på de to passagerers nationalitet. Vi har fundet identitetspapirerne på to mennesker i flyet, og der er ikke tale om to tyskere.

- Er der tale om danskere?

- Nej, der er ikke tale om danskere. Det er udlændinge, siger politikommisæreren.

Flyet er produceret i 1976 og stammer fra USA.


VED DU NOGET? HAR DU BILLEDER? SEND TIL 1929@BT.DK

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.