Satanister afpresser i brev præsten Inge-Lise Wagner for at have dræbt to gravhunde. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I et brev der ankom i en blodrød konvolut kræver satanisterne, at Inge-Lise Wagner betaler en form for blodpenge til djævlen for drabet på to gravhunde.

- Siden de kristne ikke straffer dig, har vores mester djævelen befalet, at du for dine ugerninger mod de to små hunde, skal frembringe 10.000 stk oblater, og vi SKAL have dem fra uåbnede rør, samt en bibel, en alterdug og en brugt præstekjole. Du skal køre til kludeegen i Leestrup Skov... inden for få minutter vil du finde et skilt, der viser dig vej til Kludeegen - det magiske træ. Der skal du ligge tingene i en kasse, som stilles ved det sted, der er indgraveret »Hellvira Noir Lupus«. Tingene skal placeres inden den 12.12 klokken 12, står der i brevet som er underskrevet 'Djævlens herskerinde Hellvira 9 og dateret Anno Satanas 1.12 XLVII (Satans år red.).

Ugerningen der henvises til i brevet er, at Inge-Lise Wagner i 2011 dræbte to gravhunde, som hævn for, at de havde overfaldet nogle af hendes mange katte.

Inge-Lise Wagner er en kontroversiel skikkelse i den religiøse verden. Hun er kendt som 'motorcykelpræsten' og har været tilknyttet et cirkus. Hun blev fyret som præst i 1988 under stor mediebevågenhed. Forinden havde hun fået en bøde for at kalde politiet for 'uniformerede mordere' i en prædiken. I 2011 blev hun anholdt for at have skudt de to gravhunde og politiet fandt også håndvåben på hendes adresse.

Kludeegen står ved Leestrup Skov ved Præstø og er omgivet af stor mystik.Træet siges at have helbredende kræfter.

Inge-Lise Wagner har anmeldt brevet til politiet.