Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Koncertarrangør og direktør Frank Panduro fra eventgruppen 'Horsens and Friends' er rasende over, at billetsvindlere endnu en gang er på spil. Denne gang ved to af eventgruppens koncerter.

Eksempelvis kan man via hjemmesiden Viagogo købe billetter til koncerten med Ringo Starr ved 'Rock i Lunden' 15. juni. Rock i Lunden er et arrangement, der strækker sig over sommeren, hvor man køber sig adgang til fem dobbeltkoncerter. Problemet er bare, at Horsens and Friends slet ikke sælger billetter til enkeltkoncerter i forbindelse med 'Rock i  Lunden'.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Den eneste måde, man kan få adgang til Ringo Starr-koncerten er ved at købe en billet til alle fem dobbeltkoncerter til 'Rock i Lunden. Det koster 795 kroner plus gebyr for en samlet billet til 'Rock i Lunden'. Viagogo udbyder Ringo Starr-billetter for 1500 kroner plus moms og gebyrer. Derudover fremgår det, at der skulle være tale om nummererede pladser. Det kan man ikke få til Rock i Lunden.

»Jeg er virkelig træt af Viagogo. Ikke nok med, at de udbyder alt for dyre billetter på falske præmisser. De har også indrettet deres hjemmeside med en 'nedtælling': "Disse billetter vil ikke længere være reserveret om...", og så er der syv-otte minutter at løbe på. Målet er selvfølgelig at gøre folk så stressede, at de hurtigt slår til. Det er dybt usmageligt,« siger Frank Panduro.

Udover det har svindlere også solgt to ekstremt dyre billetter til en af Niels Hausgaard koncerter i starten af april. En ung kvinde fik således betalt alt for meget for to billetter til sine forældre.

»Viagogo-folkene ved, hvordan de får deres hjemmeside øverst, når man søger på nettet. Samtidig er siden indrettet, så det er svært at se, hvor meget man egentlig ender med at betale. Så kvinden betalte 1400-1500 kr. for to billetter - hvor vores pris er 325 kr. stykket inklusive gebyr,« siger Frank Panduro til Horsens Folkeblad.

BT har forsøgt at købe to billetter til samme koncert med Niels Hausgaard fredag aften. Her lyder prisen 3.325 kroner pr. billet eksklusiv moms, gebyr og fragt for billetterne. Viagogo kræver desuden 115 kroner pr. billet i fragt og porto.

Den samlede pris for de to billetter, som BT er interesseret i at købe, ender hos Viagogo på 9.255 kroner.

Koncertarrangøren er klar i mælet. Man skal kun købe sine billetter til koncerter gennem officielle kanaler som Ticketmaster eller Horsens Ny Teater.

Forbrugerrådet TÆNK har også tidligere været ude for at advare mod netop Viagogo. Det kan du læse mere om ved at klikke her.