Fire polske mænd er anholdt for drabet på en landsmand i Nordsjælland. Den polske mand, der formentlig arbejder som håndværker, blev stukket ihjel søndag eftermiddag.

En polsk mand i 30erne er søndag eftermiddag blevet stukket ned og dræbt i en villa i velhaverkvarteret Rungsted Kyst nord for København.

Fire andre polakker, som efter alt og dømme boede sammen med manden i huset, er blevet anholdt og sigtet for drab eller medvirken til drab. Nordsjællands Politi formoder, at alle de involverede arbejder som håndværkere i Danmark.

- Klokken 16.23 fik vi en meddelelse fra alarmcentralen om, at der lå en livløs mand i en villa på Bolbrovej i Rungsted Kyst. Akutlægen var ikke i stand til at genoplive ham, så han blev erklæret død på stedet, fortæller vicepolitiinspektør Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politi.

De fire anholdte mænd befandt sig i og omkring huset, da politiet nåede frem. De er nu ved at blive afhørt.

- Det er en meget langsom proces, for vi er nødt til at bruge tolke, siger vicepolitiinspektøren, der endnu ikke er sikker på den dræbtes identitet eller om de anholdte er kendt af politiet i forvejen.

- Vi er ved at stykke sagen sammen bid for bid. Teknikerne undersøger gerningsstedet, mens vi afhører de mistænkte, fortæller Flemming Poulsen.

Politiet regner med at have yderligere oplysninger om drabet klar senere søndag aften.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.