Palle Sørensen dræbte for 50 år siden fire politibetjente. I 1998 blev han løsladt og lever i dag i sin lejlighed i Valby, hvorfra han stædigt forsøger at finde frem til den helt store rigdom gennem gambling.

Sent om aftenen den 18. september 1965 blev vaneforbryderen Palle Sørensen til en morder, da han under et mislykket indbrudsforsøg skød og dræbte fire unge politibetjente. Få dage efter gik Palle Sørensen til politiet og meldte sig selv, da han mærkede jorden brænde under sig.

I retten blev han idømt livsvarigt fængsel, men blev dog benådet i 1998 af daværende justitsminister Frank Jensen.

I dag bor han for sig selv i en lejlighed i Valby. Selvom han jagter rigdommen, så har han dog indset at kriminalitet ikke er vejen til netop det. I stedet så satser han på gambling. Især i Lotto håber han på at rive milliongevinsten, fortæller han til Ekstra Bladet.

Læs også:

»Jeg spiller for fem uger ad gangen. Nogle måneder helt op til 10.000 kroner. Så de er glade for mig i kioskerne,« fortæller Palle Sørensen.

Han ønsker ikke at afsløre, hvor stor hans formue er, men det er ingen hemmelighed, at han forlod fængslet i 1998 med en halvfed bankbog. De første 10 år sad han nemlig i isolation og brugte stort set hele dagen på at arbejde i fængslet. Derfor forlod han fængslet med omkring 600.000 kroner på kontoen.

»Jeg havde jo ikke andet at lave, ellers kunne jeg bare sidde og glo ud i luften,« siger Palle Sørensen til avisen.

Mens han sad bag lås og slå døde hans mor også. Fra hende arvede han 100.000 kroner, forklarer han. Derfor vurderer han også selv, at han har flere penge, end han kan nå at bruge. Det forhindrer dog ikke i fortsat at jagte den store gevinst.