Medlem af enhedslisten måtte i aftes reddes af politiet fra imammøde på Nørrebro. Hun blev truet med vold, fordi hun ville sidde med sin mand.

Et medlem af Enhedslisten i København måtte her til aften eksorteres bort fra et indvandrermøde på Nørrebro efter trusler tæsk.

Det eneste Jaleh Tavakoli havde gjort var, at hun insisterede på at sidde sammen med sin mand - selv om der var kønsopdelte siddepladser i sportshallen, hvor den omstridte amerikanske imam Sheikh Khalid Yasin skulle tale.

- Til sidst stod, der måske 50 mennesker rundt om mig, mens de kaldte mig luder, fede svin og enkelte truede mig med vold. Det var virkligt skræmmende - alt sammen, fordi jeg gerne ville sidde ved siden af min mand. Jeg prøvede at argumentere med, at de da også sad ved siden af kvinder i bussen, men de råbte og truede bare højere og højere, siger Jalah Tavakoli, der selv er iransk indvandrer, til bt.dk.

Til sidst måtte hun ringe til politiet, fordi hun følte sig truet.

- Politiet måtte ekskortere mig og min mand fra bygningen og køre os bort, fordi stemningen var så oppisket. De tog blot navnet på den unge mand, der havde truet med vold - og ham går jeg ned og politianmelder mandag. Det er virkeligt chokerende, siger  Jaleh Tavakoli.

Andre læser også