Københavns Politi offentliggør nu identiteten på den 27-årige mand, som eftersøges for drabet på Jonas Thomsen Sekyere i Kødbyen.

Politiets tålmodighed er opbrugt med den 27-årige mand, der eftersøges for medvirken til drabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Manden har haft cirka et døgn til at melde sig, men har ikke henvendt sig til politiet.

Der er tale om en 182 centimeter høj mand, født i Somalia, men statsborger i Danmark. Hans navn er Omar Hassan Sheik Muse, og han er »spinkel af kropsbygning«, lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.

- Han havde på gerningsdagen kort hår i siderne og en til to centimeter højt hår på toppen af issen. Oplysninger vedrørende eftersøgte til Københavns Politi på tlf. 114, lyder det.

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt af knivstik natten til lørdag 17. november på natklubben »Bakken« i Kødbyen i København.

Tre mænd er allerede anholdt for drabet, og lørdag eftermiddag valgte dommeren at opretholde anholdelsen af de tre. Der er tale om to mænd på 20 år, en etnisk dansker og en mand fra Sierra Leone. Den tredje er 22 år - han meldte sig selv lørdag morgen, da nyheden om de to andre anholdelser blev kendt. Alle tre nægter sig skyldige.

Dommeren gav lørdag politiet 72 timer til at finde nye beviser i sagen. Kun hvis det sker, kan politiet regne med at få de tre sigtede varetægtsfængslet i en længere periode.

Politiet mener ikke, at de fire personer kendte til den dræbte.

- Vi tror ikke, det er planlagt. Og et egentlig motiv kan eller vil jeg ikke udtale mig om, sagde Jens Møller lørdag efter grundlovsforhøret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.