De tre venner, der befandt sig i samme lejlighed på tredje sal, hvor 16-årige Rebecca Sofie Bach Poulsen faldt ud ad et vindue og styrtede i døden fra, lå og sov, da den tragiske ulykke skete

Det fortæller efterforskningsleder Carsten Ahrends fra Københavns Politi.

- Det er vores indtryk, at de ligger og sover, da vi går op og banker på, efter pigen er blevet fundet nede på gaden. Vi vækker dem og overbringer nyheden, siger han til bt.dk

16-årige Rebecca blev fundet på fortovet foran nummer 4 i Lybækgade på Amager i København af en tilfældig forbipasserende, som slog alarm. Politiet anholdt kortvarigt de tre unge i lejligheden og afhørte dem dagen igennem. Men ifølge politiet peger alt i retningen af, at der er tale om en dybt tragisk soloulykke.

- Sammenholdt med de tekniske spor og undersøgelser på ulykkesstedet, de forklaringer, vi har fået, og de spor, der er fundet i forbindelse med obduktionen af pigen, gør, at vi mener, at der er tale om en ulykke. Vi har et meget godt billede af, hvad vi tror, der er forgået. Men på nuværende tidspunkt kan jeg dog ikke komme ind på det konkrete hændelsesforløb, siger Carsten Ahrends.

Han fortæller, at intet tyder på, at hun selv skulle være sprunget.

I øjeblikket afventer politiet svar fra de toksikologiske undersøgelser for at se, om 16-årige Rebecca var påvirket af alkohol eller stoffer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.