Københavns Politi undersøger onsdag eftermiddag et mistænkeligt forhold ved Vestvolden i den københavnske bydel Husum. Et mindre skovområde er afspærret, mens politiet undersøger området. Det oplyser politiet til B.T.

På nuværende tidspunkt er politiet dog meget tilbageholdende med at sige noget som helst om, hvad det er, de har fået en anmeldelse om. Af hensyn til efterforskningen har Københavns Politi i skrivende stund mørkelagt sagen.

»Vi undersøger et mistænkeligt forhold derude. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt,« siger efterforskningslederen på stedet til B.T.

Politiet arbejder i et mindre grønt område ved det gamle fæstningsanlægget Vestvolden mellem Frederikssundsvej og Mørkhøjvej.

Den seneste tid har der været flere skyderier i området, men han afviser, at der er tale om et nyt skyderi. Der skulle heller ikke være tale om andre ting, der har relation til bandekonflikten.

B.T.s medarbejder på stedet fortæller, at et vidne angiveligt havde set en livløs kvinde blive kørt væk med politieskorte.