Københavns Politi efterlyser pårørende til en kvinde, der faldt om med hjertestop under en løbetur i København lørdag eftermiddag.

Ingen har endnu fundet anledning til at kontakte politiet i forbindelse med den kvinde, der faldt om med hjertestop under en løbetur ved Nyhavn i København lørdag eftermiddag, skriver tv2.dk.

- Kvinden har intet id på sig. Så vi vil meget gerne i kontakt med pårørende, så vi kan få hende identificeret. Vi frygter, at hun kan have børn, der venter derhjemme, siger Mads Firlings, vagtchef hos Københavns Politi, til tv2.dk

Kvinden faldt om midt i et befærdet område ved Nyhavn, og forbipasserende ringede hurtigt 112. Hun blev efterfølgende genoplivet på Rigshospitalet, men er ifølge vagtchefen fortsat ikke ved bevidsthed.

Københavns Politi mener, at kvinden er fra det område, hvor hun faldt om og beskriver hende som i midten af 30erne, dansk, 165 centimeter høj, spinkel af bygning og veltrænet. Hun har mørkt, krøllet hår.

Hun var iført sort løbetøj, heriblandt en sort Helly Hansen løbejakke, sorte Helly Hansen træningsbukser, sorte løbetights af mærket Nike og en blå t-shirt af mærket Columbia. Hun havde hvide strømper på, og hendes Asics løbesko i størrelse 39,5 er pink, grå og hvide, oplyser politiet.

Kvinden bar desuden en marguerit halskæde.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Københavns Politi på telefonnummer 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.