40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010. To år senere blev hendes lig fundet i et køleskab hos hendes ekskæreste.
40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010. To år senere blev hendes lig fundet i et køleskab hos hendes ekskæreste. Foto: Politiet

Politiet kender nu identiteten på det lig, der tirsdag blev fundet i et gammelt køleskab på Lolland.

Identifikationen viser, at der som antaget er tale om den forsvundne Mette Bønnelykke Herholdt. Det fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fredag.

- Vi har nu fået identifikationen færdig og fået fastlagt, at der er tale om Mette Bønnelykke. Selve obduktionsrapporten lader dog vente på sig, og det er endnu svært at give et tidspunkt for, hvornår den ligger klar. Primært pga. ligets tilstand, fortæller efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til bt.dk

Liget af den 40-årige kvinde blev fundet tirsdag i et gammelt køleskab på en landejendom i Dannemare-området på Vestlolland. Tilbage i december blev Mette Bønnelykke Herholdt meldt savnet, fordi Viborg Kommune - hvor hendes 10-årige datter bor hos en plejefamilie - ikke havde hørt fra Mette Bønnelykke i lang tid.

Forsvundet i to år: Flere henvendelser om 40-årige Mette


40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010.

Men det er mere end to år siden, Mette Bønnelykke Herholdt sidst blev set i live, tilbage i december 2010. Det er også omkring det tidspunkt, at politiet mener hun blev dræbt. Ifølge politiet af sin fire år ældre kæreste, som nu sidder varetægtsfængslet, sigtet for drab og usømmelig omgang med lig.

Den 44-årige kæreste skulle siden drabet have opbevaret liget af sin dræbte kæreste i et køleskab, som han flyttede fra parrets hjem i Vesterborg på Lolland til byen Birket og siden videre til Dannemare, hvor det tirsdag blev fundet.

Hvordan det er lykkedes den 44-årige samlever at holde liget skjult - og flytte det til to forskellige adresser, kan politiet ikke komme ind på.

- Efterforskningen foregår bag lukkede døre, og der er nogle hensyn, som vi er nødt til at tage i den her sag, så derfor kan jeg ikke komme ind på de nærmere detaljer omkring drabet. Men vi venter fortsat på en række resultatet og arbejder videre med efterforskningen imens, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.