Der er sket skade på flere huse i området omkring Herstedvestervej i Albertslund som følge af vejret.

Også en skole er påvirket, oplyser Vestegnens Politi på Twitter:

'Lige nu er vi tilstede i området omkring Herstedvestervej i Albertslund, hvor der er sket skade på flere huse på grund af vejrlig. Ingen personer er kommet noget til, men lige nu er trafikken i området påvirket – så kør gerne en anden vej'

Politiet oplyser videre, at Egelundskolen er påvirket:

Foto: Mathias Øgendal - presse-fotos.dk
Vis mere

'Blandt andet Egelundskolen er påvirket. Som beskrevet er ingen komme noget til, men de forældre der skal hente børn her til eftermiddag skal køre ind ved SFO’en, da den normale vej er spærret.'

ER DU BLEVET PÅVIRKET AF DEN VOLDSOMME REGN? ER DER OPSTÅET SKADE PÅ DIT HUS ELLER LIGNENDE? SÅ SKRIV GERNE TIL B.T. PÅ 1929@BT.DK.

DMI advarede torsdag mod skybrud flere steder i landet.

»Der kommer nedbør til stort set hele landet, hvor den østlige del vil blive ramt hårdere. Her kommer der kraftig regn med risiko for lokale skybrud undervejs,« lød det fra vagtchef ved DMI Jesper Eriksen til B.T. torsdag.

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

Det er ikke kun i Albertslund, man har været hårdt ramt af det voldsomme regnvejr.

På Twitter oplyser DMI, at der ved 14-tiden er blevet målt skybrud flere steder i landet. Det drejer sig om Ølstykke, Høje Taastrup, Faxe, Roskilde, Stevns, Solrød og Køge kommune.

Der har man altså fået mere end 15 millimeter regn i løbet af en halv time, hvilket er kravet for et skybrud.

Derudover oplyser DMI, at det er i Køge, at man indtil videre har oplevet den største nedbørsintensitet, da man der har målt 19,8 millimeter regn på 30 minutter.

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

Dog er det i Tessebølle syd for Køge, at man indtil videre har registeret mest nedbør. Der er der faldet hele 51,5 milltmeter vand indtil videre.

Opdateres...